mega888

Останні новини

«Сумщина – край, що чарує та надихає»

   Дуже приємно,що останнім часом усе більше з’являється виданьісторико-краєзнавчого характеру, мемуарів та спогадів, працює всесвітня мережа Інтернет, де з’являються певні повідомлення, інформація і про нашу Сумщину.  

   Сумщина – край з багатовіковою історією, тут народилися, жили і творили великі письменники, поети, художники, вчені, архітектори. Багата Сумщина видатними історичними постатями, громадськими діячами, акторами кіно і театру. Саме про Сумську областьїї природну красута людей, які міцно пов’язані з цією землею, створено захоплюючу книгу «Сумщина – край, що чарує та надихає»? Над створенням альманаху працювали найкращі сумські автори. Вона видана рекламно-виробничим об’єднанням «Шоколад».На сторінках  цього видання також можна прочитати про архітектурні пам’ятки Путивльщини. А саме: Молчанський Печерський Різдва Пресвятої Богородиці жіночий монастир,  Спасо-Преображенський собор, Софроніївський монастир, пам’ятник С.А.Ковпаку, пам’ятник Княгині Ярославні,  Волокитинська парцеляна. Нещодавно фонд бібліотеки коледжу поповнився цим унікальним виданням.
   Презентаційне видання «Сумщина, край що чарує та надихає» - надзвичайно цінна і важлива книга. Вона стане своєрідною візитівкою Сумщини.Тож запрошуємо наших користувачів ознайомитись з книгою.