mega888

Останні новини

На порозі сторіччя

   Наш  коледж є одним із найстаріших педагогічних навчальних закладів України. І в цьому році йому виповнюється 100 років. На порозі святкування ювілею співробітники бібліотеки ведуть  пошукову діяльність з історії навчального закладу і зокрема, як складової – бібліотеки, яка почала працювати майже від дня заснування педагогічних курсів. Працівники бібліотеки підготували огляд книжкових стародруків, які зберігаються в книжковому фонді бібліотеки з часів її заснування,  оформили креативну книжкову виставку-інсталяцію «Коледжу 100», яка своїм незвичним виглядом   привертає увагу багатьох відвідувачів.





 



   Книга «Деловая элита Сумщины»  знайомить читачів з багатою і цікавою історією нашого краю. Публікацію про наш коледж також можна прочитати на сторінках цього видання.
   Перший випуск   «Енциклопедії педагогічної освіти» презентує в повному обсязі вищі навчальні заклади України, що надають педагогічну освіту, та представляє гідних фахівців освітянської галузі.
   Певне місце у виданні відводиться інформації про наш коледж, педагогічний колектив якого своєю науково-педагогічною, освітньою діяльністю здійснює вагомий внесок у реалізацію національної доктрини розвитку освіти в Україні.