Останні події

«Волонтерство в системі формування здорового способу життя»

   13 лютого 2019 року  в аудиторії  №21, за участі директора Путивльського ЦСССДМ Савченко О.М., психолога Центру Гаврикової О.А., директора коледжу Фомакіна Л.Б., викладачів коледжу Ковальової С.А. та Склярової Г.В., студентів коледжу відбувся круглий стіл на тему «Волонтерство в системі формування здорового способу життя».

   Під час засідання Канавченко С.В., студентка 2-І курсу, ознайомила присутніх з поняттям «волонтерство», його основними напрямами та завданнями. Керівник «Школи волонтерів» коледжу Ковальова С.А. прозвітувала про виконану роботу, поділилася набутим досвідом, назвала позитивні моменти у своїй діяльності. Студенти-волонтери висловили власне бачення розвитку волонтерства та залучення до цієї справи широкого кола громадянськості.

   Про перспективи розвитку волонтерського руху в районі, його роль у вихованні підростаючого покоління розповіла Савченко Олена Миколаївна. Гаврикова Олена Анатоліївна окреслила основні правила організації волонтерського руху.
   Студенти мали змогу отримати відповіді на запитання, які їх цікавлять. Поспілкуватися в дружній неформальній обстановці.


   Фомакін Леонід Борисович подякував студентам коледжу і висловив впевненість, що добрі справи наших волонтерів будуть примножуватись, дарувати тепло, позитив та надію людям.