Останні події

Вибори Голови студентської ради 2019


   17 квітня 2019 року в коледжі відбулися звітно-виборчі збори студентського колективу, які розпочала діюча Голова студентської ради Ганна Пашкова.

Вона розповіла про структуру студентського самоврядування в коледжі та звітувала про роботу студентської ради за період свого головування. Делегати навчальних груп одностайно визнали роботу студентської ради під керівництвом Пашкової Ганни задовільною.
   До слова було запрошено директора Путивльського педагогічного коледжу Фомакіна Л.Б., який висловив подяку за плідну роботу Голові студентської ради та активним студентам. Найактивнішим студентам було вручено почесні грамоти за участь у громадському житті коледжу. Також директор запропонував новітні форми роботи прийдешньому поколінню та побажав успіхів.
   До другого питання кандидати на посаду Голови студентської ради готувалися заздалегідь - це передвиборчі програми та агітаційна робота. За результатами голосування Головою студентської ради коледжу було обрано Руслану Нелепенко, студентку 3 курсу спеціальності Дошкільна освіта.
   До слова було запрошено заступника директора з виховної роботи Вороніну Л.О., яка  звернула увагу на важливу роль студентського самоврядування в житті коледжу, привітала нову Голову студентської ради. Побажала всім кандидатам, членам студентського самоврядування та делегатам крутих ідей, вдалих ініціатив та сил на плідну працю. Разом ми зможемо все!