Останні події

Вклонімося низько учительській долі і шану святу крізь віки пронесем...


               Учитель – це образ, створений
               століттями, і тому шанований
               усіма. Усі чекають від людини цієї
               професії саме ВЧИТЕЛЮВАННЯ!

   Кожен вчитель – це неповторна особистість з усіма душевними почуттями та хвилюваннями, захопленнями та мріями. Учитель – це громадянин, патріот, небайдужий до всіх подій, що відбуваються у громадському житті.
   Перші жовтневі дні сповнені особливого шарму, адже велика освітянська родина  відзначила професійне свято. З нагоди Дня працівників освіти Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації у театрі драми та музичної комедії імені М.С.Щепкіна відбувся учительський бал. Присутні отримали позитивні емоції не тільки від спілкування з колегами, а й естетичну насолоду від насиченої шоу-програми. Мабуть, свято було сповнене душевності й креативу саме тому, що керівник освітянської ниви Сумщини Вікторія Павлівна Гробова у невимушеній атмосфері живого спілкування з колегами бажала їм наснаги у реалізації ідей Нової української школи.
   Освітяни Путивльського педагогічного коледжу також долучилися до урочистостей з нагоди професійного свята.
   Студентська родина вітала викладачів креативно: на модному дефіле «AutumnFashionDayforTeachers» було представлено осінню колекцію вбрання з природного матеріалу.



 

 


   Для педагогів нашого навчального закладу, тих, хто виховує наше майбутнє, відкриває перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, було проведено літературно-музичну композицію «Вклонімося низько учительській долі і шану святу крізь віки пронесем...». Розмаїття пісень у виконанні художніх колективів закладу, запальні танці, художнє читання поезій, – все це створювало особливу атмосферу свята.
 


   Найщиріші привітання і теплі слова подяки від керівника закладу Леоніда Борисовича Фомакіна звучали на адресу ветеранів праці та всього педагогічного колективу; за професіоналізм і високі показники було вручено грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.
 


   В будь-які часи, особливо сьогодні, учитель – це особистість, за якою молодь звіряє свої життєві позиції. Учитель – це Майстер. Майстер слова. Майстер звуку. Майстер думки.  Майстер емоцій і настроїв.
   Хотілося б звернутись до тих, хто зараз вагається у виборі професії. Ви – творці своєї долі. Вірте в себе! Вірте в свої здібності! Долучайтеся до нашої великої родини – спробуйте свої сили, станьте ВЧИТЕЛЕМ, взірцем для наслідування. Адже найсвітліша дорога в житті – це дорога до знань.

Наш коледж чекає на вас!