mega888

Останні події

Святкуємо День захисника України

   14 жовтня в Україні відзначають День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва.

   Цікаво та креативно вирішила привітати всіх чоловіків навчального закладу студентська рада коледжу: ранок мужності розпочався музичним проектом «Доти буде жити Україна, поки будуть козаки», справжньою родзинкою став модний показ «Fashion DayMan».  Багато глядачів зібрав цей розважальний захід, до проведення якого залучилися не тільки моделі-хлопці, а й неперевершені дівчата. Гарний та святковий настрій було забезпечено як для викладачів закладу, так і студентської молоді.




 


    Викладачами Путивльського педагогічного коледжу було проведено  тематичні заходи, присвячені Дню захисника України, Дню українського козацтва: виховні години, уроки мужності, лекції, бесіди, зустрічі з ветеранами та військовослужбовцями, виставки художньої та документальної літератури, спортивні змагання тощо.
   Під час інформаційної години для перших-других курсів демонструвались відеоролики та слайд-фільми про шлях, що пройшли і проходять українські воїни з часів козацтва до сьогодення.
   Переконані, що подібні заходи сприяють формуванню патріотично зрілої особистості, розширенню і поглибленню національно-громадянських  знань та виховують справжніх патріотів України.