mega888

Останні події

Шлях до формування основних компетентностей у природничих науках і технологіях

            В ході підготовки до чергової атестації викладачем  Курченко Оленою Вікторівною проведено відкрите заняття  з фізики зі студентами ІІ курсу, групи "Б" на тему: "Розрахунок електричних кіл з послідовним і  паралельним  з'єднанням провідників".

На ньому  вдало поєднано сучасні форми і методи роботи: інформаційно-комунікаційні та інтерактивні технології,  розгадування онлай кросворду, дослідницька, групова  робота студентів. Цікава мультимедійна презентація, складання електричного кола в віртуальній лабораторії продемонстрували сучасний підхід  до викладання фізики.
         Студенти   пройшли  тести онлайн на тему: "Змішане з'єднання провідників", продивились відеофрагмент "Застосування електричних приладів у побуті", мали можливість поглибити знання про ялинкову гірлянду, розв'язували різні види задач на послідовне і  паралельне  з'єднанням провідників. Викладач уміло здійснювала перехід від одного виду роботи до іншого, що стимулювало активну діяльність студентів, розвиток їх творчих можливостей і талантів.