Останні події

«Дозвольте відрекомендуватися - 2019»


   Талант-шоу «Дозвольте відрекомендуватися» - традиційний захід Путивльського педагогічного коледжу, з якого починається студентське життя. Це яскраве свято в житті студентів-першокурсників нашого закладу.

 Першокурсник, як повноправний студент, готується до найпершого і, напевно, до найвідповідальнішого заходу студентського життя, де він може і себе показати, і на інших подивитися.
   «Дозвольте відрекомендуватися» - це справжній фестиваль талантів. Свої здібності студенти показують в різних номінаціях: кращий ведучий, вокальний конкурс, хореографічний конкурс, акторське мистецтво та театральна постановка, загальне враження від виступу групи.
   Однак, дню виступу передують тижні підготовки, під час яких команди першокурсників день і ніч тренуються, знайомляться і освоюють всі тонкощі студентського життя. Це яскрава і пам'ятна подія, якої з нетерпінням чекають не тільки дебютанти талант-шоу, а й студенти старших курсів, викладачі коледжу.
   У цьому традиційному  заході завжди народжуються нові голоси, нові номери, з’являються нові таланти і море позитивних емоцій. Кожен курсовий керівник прагне розкрити здібності своїх першокурсників, переживає і хвилюється за молоде поповнення – адже це свято кожного разу починається з чистого аркуша.
   Ось і цього року наш коледж засяяв яскравими студентськими талантами на сцені «Дозвольте відрекомендуватися - 2019»!
   Веселі жарти, гра слів, яскраві сценки – все, чим наповнене життя студента, – цим були насичені виступи. Барвисті презентації кожної групи не залишили сумнівів – кожен студент-першокурсник є унікальним, креативним, розумним і, на рідкість, кмітливим!
   Члени журі під час нагородження переможців підкреслили майстерність та талант виконавців, побажали їм наснаги та успіхів не тільки у навчанні, а й у їх творчій діяльності.
   Дякуємо учасникам, за те, що два місяці старанно працювали й подарували неповторні емоції! Ми радіємо з того, що наша дружня коледжанська родина вкотре поповнилася молодими, амбітними та перспективними студентами, здатними мріяти про велике та завжди досягати мети.