mega888

Останні події

«Здоровий спосіб життя – запорука успіху!»

   Пріоритетним завданням сучасної системи освіти є виховання підростаючого покоління щодо відповідального ставлення до свого здоров’я та здоров’я оточуючих, до найвищої індивідуальної та суспільної цінності. З цією метою психологічна служба коледжу залучила студентів-першокурсників до обговорення теми: «Здоровий спосіб життя – запорука успіху!».

   Студенти коледжу презентували свої дослідницькі проекти «Зупинись, не пали!», «Наркотики та їх вплив на мозок», «Алкоголь – це теж наркотик». Ці заходи сприяли пропагуванню здорового способу життя у студентській молоді ставлення до вживання наркотиків, алкоголю та тютюнопаління, які завдають великої шкоди здоров’ю молодої людини.
   Жваве обговорення серед присутніх викликали представлені відеоматеріали та презентації.
   Наприкінці заходу студенти проявили свою спритність, кмітливість, витривалість під час гри «10 кроків до генерала», яка була насичена різними конкурсами та пройшла у дружній, веселій атмосфері.
   Ця зустріч була актуальною та змістовною для майбутніх педагогів.
   Здоров’я – не все, але без здоров’я – ніщо», - сказав свого часу Сократ. І це безумовно, так. Перехід до здорового способу життя – це шлях до внутрішньої гармонії.