mega888

Останні події

Авторські заняття у дитячому садку

   В рамках конкурсу авторських занять студентами 4 курсу, групи "Є" спеціальності Дошкільна освіта на базі Путивльського ДНЗ (ясла-садок) №1 були проведені заняття з дітьми старшого дошкільного віку.

   Студентка Бовтута Дарина підготувала та провела інтегроване заняття на тему «Пригоди у підводному царстві», яке було спрямоване на розвиток ключових компетенцій дошкільників та вирішувало завдання з різних розділів програми. Подорожуючи підводним світом, діти зустрілись з різними його мешканцями, розв’язували арифметичні задачі, рахували, відгадували загадки, виконували цікаві завдання, малювали, отримали нові знання, яскраві враження та оригінальні подарунки. В ході заняття студентка використовувала ефективні методи та прийоми навчання, вміло поєднувала різні види діяльності, пропонувала дітям цікаві розвиваючі завдання, дидактичні ігри та вправи  («Відгадай чия тінь», «Порахуй мушлі та камінці», «Де чий будиночок», «Спіймай звук», «Відремонтуй панцир»), завдяки чому вдалось досягти поставленої мети.




   Бовтута Вікторія провела заняття з фізичного виховання на тему «Космічна подорож» з використанням нетрадиційних методів оздоровлення та елементів розумної фізкультури. Під час заняття діти подорожували на космольотах, долали перешкоди з «вогняних кілець», «піратських доріжок», «космічних лабіринтів» та шукали «загублені зірки». Ці неймовірні пригоди подарували дітям вир позитивних емоцій та незабутніх вражень. Вправи з фітболами, танцювально-ритмічна гімнастика Са-фі-дансе, вправи з повзання, стрибків та ходьби з використанням корекційних доріжок сприяли зміцненню здоров’я, розвитку опорно-рухового апарату, формуванню правильної постави, профілактиці плоскостопості,  розвитку органів дихання, кровообігу, серцево-судинної та нервової систем організму дошкільнят.