mega888

Останні події

«Де єдність – там сила!»

   День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Це свято  поєднує усіх громадян не тільки  політично та історично, але і духовно, спільним прагненням до свободи.

   Саме з метою консолідації суспільства навколо ідеї єдності держави, виховання у громадян почуття патріотизму та гордості за героїчне минуле і сьогодення українського народу, в цей святковий день колективи навчальних закладів міста Путивля -  педагогічного коледжу імені С.В.Руднєва та коледжу СНАУ,  провели спільний постер-марафон «Величний День Єднання!».
   Учасники акції, в піднесеному настрої, рухаючись назустріч  двома колонами до пам’ятника Іоана Путивльського – Центральної площі міста, об'єдналися  та розгорнули український прапор. Викладачі, студенти, мешканці міста взялися за руки, створивши  нерозривний «живий ланцюг» та спільно виконали Гімн України,  власним прикладом доводячи, що українці — разом.
   Ми, як майбутні та теперішні педагоги,  впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.
   Де єдність – там сила!