mega888

Останні події

«St. Valentine's Day»

   Напевно, немає на Землі людини, яка б не чула про чудове свято - День святого Валентина.  Саме воно є одним з найулюбленіших серед студентства нашого коледжу.

   Підготовка  була  кропіткою й  веселою. Напередодні  почала працювати скринька «Пошта відкритих сердець», щоб  бажаючі змогли висловити слова кохання анонімно. Студентська  рада та студентський профком підготували яскраву та вишукану фотозону,  яка стала дуже популярною серед коледжан. Щоб зробити незвичайні дарунки своїм близьким та коханим було проведено майстер - клас із виготовлення цукеркової композиції «Карамельне серце».
 


   Кульмінаційним дійством дня стало романтик – шоу «Сузір'я симпатій». Пари, які змагалися за приз глядацьких симпатій, були сформовані нетрадиційно – в прямому ефірі за телефонними викликами. Змагання почалися серед хлопців, котрі називали дівочу косметику. Завдання виявилося складним та дуже кумедним, навіть знадобилася допомога вболівальників. Дівчата були спритнішими та швидко впоралися,  назвавши  марки сучасних автомобілів за поданим зображенням. Під час фінального етапу пари дуетом виконували романтичну пісню, за умови використання  тільки одного голосного звуку. Глядачі активно підтримали учасників -  гучно підспівували та аплодували. Переможців шоу визначили одноголосно. Всі учасники були нагороджені солодкими призами, а найкраща пара  отримала серце з цукерок.
 


   Хоча цей день закінчився, але свято у наших серцях триває. Ми любимо свій навчальний заклад, обрану професію, дітей, один одного та бажаємо, щоб ніхто і ніколи не був обділений цим прекрасним почуттям.  Зігрійте і ви когось любов’ю, турботою, адже кохання не просто почуття — це сенс нашого життя. Нехай любов і краса супроводжують його.