mega888

Останні події

Х Всеукраїнська олімпіада з української мови

   19 лютого напередодні Міжнародного дня рідної мови відбулося засідання методичного об’ єднання голів циклових комісій української мови з методикою навчання ЗВО/ЗФВПО Центрального регіону України.

   Поціновувачів рідної мови зі щирою гостинністю вітала Богуславщина. На базі Богуславького гуманітарного коледжу імені І. С. Нечуя-Левицького було проведено ІІ (регіональний ) етап Х Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів педагогічних закладів Центрального регіону України.
Цей конкурс – своєрідний марафон і водночас натхнення для студентів, викладачів і всіх небайдужих до справи піднесення престижу української мови.
   Учасники олімпіади з української мови вкотре довели, що є гідними нащадками Т. Шевченка, І. Франка, І. Нечуя-Левицького…
   Наш заклад гідно представила студентка 2 курсу, групи «Б» Москаленко Ангеліна. Вона нагороджена почесною грамотою за ґрунтовні знання з орфографії та пунктуації, ерудованість, комунікабельність.

 




























  Енергійності святковій атмосфері додали діалогова інтеграційна платформа, літературна та театральна локації «З Нечуєм у серці». Студенти та їх наставники мали можливість ознайомитися з історичними таємницями літературного Богуслав’я.
   Фінальним акордом став концерт-вітання, який зачарував присутніх мелодійним співом українських пісень, красою рідного слова.
   Отже, олімпіада з української мови засвідчила, що знання рідної мови – це велике подвижництво, утвердження всіх нас як великої нації.
    Тож нехай рідна мова буде завжди джерелом єднання і міжнаціональної злагоди в багатонаціональному українському суспільстві.