Останні події

Тиждень студентського самоврядування


   Мрія кожного студента нашого навчального закладу – стати успішним спеціалістом. Сучасний вчитель – це не тільки компетентний педагог – це виконавець своїх службових обов’язків, це працівник, який здійснює роботу вчасно й ефективно. А для цього треба навчитися виконувати поставлені завдання вчасно і ефективно. У студентські роки найкраще засвоєння знань, отримання досвіду проходить шляхом спілкування і досягнення поставленої мети в умовах максимально наближених до реальності. Саме така діяльність і збагачує студентів під час проведення тижня студентського самоврядування.
   Цьогоріч  тиждень триватиме в оновлених  умовах дистанційного навчання. До його проведення  залучені не тільки студенти, що традиційно стали дублерами керівного складу коледжу, а й всі здобувачі освіти навчального закладу. Отож, буде цікаво! Стартуймо!

 

План
проведення тижня студентського самоврядування
до Міжнародного дня студента
з 16.11. 2020 р. по 20.11.2020р.

 
   1) Настановча відеоконференція адміністрації коледжу та дублерів.
  2) Онлайн-привітання з Міжнародним днем студентів  від дублерів адміністрації.
  3) Конкурс проєктів для студентів-першокурсників «Дозвольте відрекомендуватися!»
   4) Мультимедійна презентація проєктів  «Моя майбутня професія» для  студентів 2 та 3 курсів.
   5) Студентський челендж  «Я - випускник  Путивльського педагогічного коледжу».
    6) Фестиваль студентської пісні «На хвилях сучасного ритму».
   7) Вивчення дублерами педагогічного досвіду та системи роботи керівного складу з метою формування лідерських якостей,  здібностей міжособистісного спілкування,   творчої та професійної самостійності.
   Підсумкова сумісна відеоконференція адміністрації, дублерів адміністрації та студентів коледжу. Нагородження переможців та активних учасників конкурсів .