Останні події

Вітаємо Переможців VІІ Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» з історії.


   У листопаді студенти першого та другого курсів взяли участь в Інтернет-олімпіаді "На Урок" з історії.

   Всеукраїнські учнівські Інтернет-олімпіади проводяться відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські Інтернет-олімпіади, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 11.06.2012  № 671.
   Інтернет-олімпіади є інтелектуальними змаганнями учнів, що проводяться щороку, з використанням передових інформаційних та телекомунікаційних технологій, зокрема, шляхом передачі інформації через мережу Інтернет.Це унікальне поєднання тренду діджиталізації освіти, духу змагання та потреби у перевірці якості освіти.
   Головна мета Інтернет-олімпіад «На Урок» – створення оптимальних мотиваційних умов для вивчення відповідної предметної дисципліни усіма учасниками з будь-яким рівнем знань не залежно від місця проживання. А ще це можливість для впровадження нових форм та методів пошуку обдарованих студентів та створення умов для розвитку їх здібностей. Така олімпіада має суттєву відмінність від типових конкурсних заходів – кожен без винятку учасник може проявити себе, виконуючи завдання в зручний для себе час.
   Водночас викладачі, послуговуючись результатами інтернет-олімпіади, можуть проконтролювати рівень засвоєння студентами ключових тем. Адже педагоги мають доступ до інформації про успішність виконання завдань. Своєчасна робота над помилками допомагає покращити успішність студентів.
   Учасниками олімпіади стали 24 студенти, яких підготували викладачі Назаренко Т.В. та Стьопочкіна Ю.О. 13 студентів увійшли до числа переможців.
Шнайдер Артем (2-А) став абсолютним переможцем олімпіади, що засвідчує відповідний диплом.
Дипломом І ступеня нагороджена студентка 1-А Черненко Крістіна.
Дипломи ІІ ступеня отримали:
Назаренко Катерина - 1-А,
Чийпеш Тетяна - 1-А,
Король Євгенія - 1-Б,
Решедько Альона - 1-Д,
Шталтовна Каріна - 2-Б.
Дипломами ІІІ ступеня відзначені:
Плис Анастасія - 1-А,
Луценко Максим - 1-Б,
Штань Тетяна - 2-А,
Тесленко Юлія - 2-А,
Гарбар Марина - 2-А,
Ткаченко Софія - 2-Б.
   Сертифікати учасників отримали 11 студентів: Чийпеш Дарина (1-А), Колесник Анастасія, Литвиненко Дарина (1-Б), Семенець Оксана, Чала Яна, Сапитон Анастасія, Шахно Віталіна, Федорок Діана (1-Є), Клігунов Максим (1-Д), Зайцева Любов (2-А), Черепов Денис (2-Б).
   Такі результати свідчать про високий рівень мотивації та зацікавленості студентів.
   Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів в навчанні, впевненості в своїх силах та радості від досягнення нових вершин!