mega888

Останні події

Участь в онайн-зустрічі обговорення проєкту Положення про акредитацію освітньо-професійних програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів фахової передвищої освіти

   З метою обговорення проєкту Положення про акредитацію освітньо-професійних програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів фахової передвищої освіти адміністрація та педагогічний колектив коледжу взяли участь в онлайн-зустрічі, що проводило управління Державної служби якості освіти у Сумській області.

   Проєкт Акта визначає алгоритм дій закладу освіти, який проводить підготовку у сфері фахової передвищої освіти та закладів про бажання акредитувати освітньо-професійну програму, Державної служби якості освіти України та Уповноваженої державної установи.
   Ним передбачено сім критеріїв оцінювання якості освітньо-професійної програми та освітньої діяльності за цією програмою, які дають можливість визначити рівень відповідності освітньо-професійної програми сучасним вимогам та очікуваної заінтересованими сторонами підготовки.
   Учасниками онлайн-зустрічі були внесені зауваження та пропозиції до проєкту Положення про акредитацію освітньо-професійних програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів фахової передвищої освіти. Обговорення проєкту триватиме до 10 лютого 2021 року.