mega888

Останні події

20 березня Міжнародний день щастя

   У 2012 році ООН проголосила 20 березня Міжнародним днем щастя з метою підтримати ідею про те, що прагнення до щастя є загальним почуттям для всіх людей нашої планети.

  Дата святкування була обрана не випадково, 20 березня — День весняного сонцестояння, коли день дорiвнює ночi і  сонце свiтить однакову кiлькiсть часу практично на всiй територiї земної кулi. Таким чином, цей день символiзує рiвне право на щастя кожного мешканця Землі і в ООН вважають, що це символ рівності всіх жителів планети. 
   Саме у цей важкий період, який пов'язаний з пандемією, нам потрібно більше позитивних емоцій. Соціальний педагог разом з волонтерами коледжу провели вуличну акцію «HAPPINESS DAY», вітаючи всіх жителів міста зі святом усмішками, побажаннями щастя та віри в майбутнє, дарували повітряні кульки та «листівки-щасливки».  


   Щастя, насправді, не треба шукати, треба навчитись його відчувати в кожному дні! Студенти коледжу доводили це тиждень поспіль, приймаючи участь в челенджі «Щасливої людини». Вони активно виконували щоденні завдання та розміщували свої світлини у соціальних мережах з хештегом #HappyStudentPPK.
 


 

Ми хочемо, щоб ВИ  були щасливі не тільки в цей день, але поділяли щасливі моменти любові й радості кожні 12 місяців, 365 днів, 8760 годин, 525600 хвилин, 31536000 секунд.