mega888

Останні події

Акція “Флористичний колаж”

   Традиційно Україна, як і увесь світ, 5 червня відзначає Всесвітній день охорони навколишнього середовища – нової форми взаємодії людини і природи, яка являє собою систему державних і суспільних заходів спрямованих на гармонійну взаємодію суспільства й при­роди, збереження й відтворення природних ресурсів і діяльність екологічних співтовариств в ім’я сучасних і майбутніх поколінь.

   Коледжанська родина нашого навчального закладу ніколи не стоїть осторонь, коли йдеться про довкілля та його охорону татрадиційно кожного року приєднується до відзначення однієї із найважливіших подій екологічного календаря, яка  була започаткована Генеральною асамблеєю ООН на 27-й сесії 15 грудня 1972 року,  щорічно святкується в більш ніж 100 країнах світу і є прекрасною нагодою зробити хоча б один крок до покращення стану довкілля.
   В умовах карантину адміністрація, викладачі природничих дисциплін, студенти та співробітники коледжу підтримали  міжнародні заходи щодо захисту довкілля і відзначили цей день акцією “Флористичний колаж”. Було проведено комплекс робіт по прибиранню території біля навчального закладу, створенню нового квітника та його благоустрою з використанням природних матеріалів.
   Всі присутніпрацювали дружно, весело, швидко та залишилися задоволені результатами своєї роботи - новостворена клумба милує око не тільки відвідувачам закладу, а й усім мешканцям міста.

 




Бережімо навколишнє середовище – наш дім, починаємо з себе!