mega888

Останні події

Вітаємо з перемогою!

 
   Приємна новина для нашого навчального закладу! Як зазначалося раніше, студентка 3 курсу, групи «Б» Путивльського педагогічного фахового коледжу Катерина ПРИМАК була учасницею обласного багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв онлайн «Осіння палітра талантів Сумщини», який відбувся під егідою Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації та Сумського національного аграрного університету. 
  В номінації «Народний спів» Катерина презентувала на розгляд журі лемківську пісню «Полетів би я…» і за результатами конкурсу посіла почесне І місце. Переможниця була нагороджена дипломом Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації та цінними пам’ятними подарунками. Подяку за високу професійну майстерність та вагомий внесок у розвиток формування у молоді художньо-естетичних смаків національно-патріотичного виховання отримала й художній керівник - викладач музичного мистецтва КЗСОР «Путивльський педагогічний фаховий коледж імені С.В. Руднєва» Яновська Тетяна Василівна.
   Хочемо зазначити, що участь у такому конкурсі здобувачі освіти нашого  навчального закладу  брали уперше.    Тож, побажаємо й надалі творчого натхнення, участі у конкурсах і перемог нашим вихованцям!
   З онлайн-виступом нашої конкурсанки Катерини ПРИМАК  ви можете ознайомитися за поданим лінком:

https://www.youtube.com/watch?v=s1DZ9N9cnCY&t=57s