Останні події

Методично-практична консультація «Перспективи планування і організація виховної роботи у 2022/2023 н. р.»



   31.08.2022 р.  відбулося засідання методичного об'єднання класних керівників та вихователів гуртожитку з теми: «Перспективи планування і організація виховної роботи у 2022/2023 н. р.».

   На порядку денному засідання обговорювалися та затверджувалися  важливі питання:  «Визначення основних завдань роботи методичного об’єднання класних керівників навчальних груп і вихователів гуртожитку на 2022/2023 н. р.», «Ознайомлення з нормативно-правовими документами в галузі виховання», «Затвердження плану роботи методичного об'єднання класних керівників і вихователів гуртожитку, графіку проведення відкритих виховних годин», «Методичні рекомендації до проведення першої лекції «МИ УКРАЇНЦІ: ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!», «Про безпеку життя здобувачів освіти в умовах  воєнного стану».
   Керівник закладу Зоя МАТВІЄНКО привітала класних керівників з початком нового навчального року, звернула увагу присутніх на основні аспекти організаційної  роботи та створення безпечного освітнього середовища під час дистанційного навчання.
   З інформаційними матеріалами щодо організації виховного процесу в закладах освіти у 2022/2023 навчальному році, пріоритетними напрямками виховної діяльності, методичними рекомендаціями проведення першої лекції, перспективами планування виховної роботи ознайомила класних керівників заступник директора з виховної роботи Ірина СТАРОДУБЦЕВА.
   До участі у обговоренні питань порядку денного долучилися  запрошені гості -  в. о. директора коледжу Зоя МАТВІЄНКО, завідувач шкільного відділення Юлія СТЬОПОЧКІНА, завідувач дошкільного відділення Алла КАН.
   Робота засідання була плідною, атмосфера -  затишною та дружньою. Кожен зміг узяти для себе щось важливе та корисне. А головне, колектив класних керівників почав роботу у піднесеному настрої, творчому налаштуванні, ідейному натхненні, з вірою в щасливе майбутнє Батьківщини!

Все буде Україна! Разом до Перемоги!



Заступник директора з виховної роботи Ірина СТАРОДУБЦЕВА