mega888

Останні події

Ми-єдині, ми-за мир

   Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру.
   Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба в країні. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

   Колектив Путивльського педагогічного фахового коледжу імені С. В. Руднєва також приєднався до відзначення Міжнародного дня миру. На карту України, що експонувалася у фойє коледжу, було прикріплено паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. 
   Практичним психологом та соціальним педагогом коледжу проведемо онлайн годину спілкування «Вирішуємо конфлікт мирним шляхом» в ході якої здобувачі освіти розширювали та поглиблювали суть понять «конфлікт», «булінг», аналізували конфліктні ситуації та вчились контролювати свою поведінку. 
   Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше.





 

Культорганізатор Світлана РЕДВАНСЬКА,
соціальний педагог Ірина ПОДШИВАЙЛОВА,
практичний психолог Юлія БАРАННІК