mega888

Останні події

День дошкілля

   Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – непросте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.
   Звертаючи широку увагу суспільства на цінність дошкільного виховання, проблеми дитячих дошкільних установ і дошкільного дитинства в цілому, в Україні вихователі та працівники закладів дошкільної освіти відзначають своє професійне свято «Всеукраїнський день дошкілля» в останню неділю вересня.

   Традиційно до цього дня здобувачі освіти 4 курсу спеціальності Дошкільна освіта щороку в закладах дошкільної освіти міста проводили розваги для дітей з цікавими іграми, конкурсами, виставами та подарунками. Але цьогоріч війна внесла свої корективи. Тому студенти організували та провели цікаву екологічну розвагу «Наша прекрасна Земля» в онлайн-форматі на платформі GoogleMeet.
   Вітаємо вихователів і всіх дошкільних працівників, що віддають щодня тепло своїх сердець дітям! Бажаємо їм міцного здоров’я,  добробуту  та натхнення,  світла і злагоди  в оселі,  добра і мудрості в серці, миру і процвітання в країні. Зі Святом!

 
 
 

Голова ЦК дошкільної педагогіки, психології та окремих методик Ірина КРАСОВСЬКА