Останні події

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ МАЙСТРІВ ПЕДАГОГІЧНОЇ СПРАВИ

   В коледжі відбувся захист власної педагогічної системи роботи викладачами, які атестуються у 2022/2023 навчальному році.
   Майстри педагогічної справи Григорій Куделя, Людмила Черв’яцова, Тетяна Назаренко, Наталія Піщікова, Тетяна Мироненко та їх молоді колеги Інна Фатеєва, Ірина Стародубцева, Світлана Колетник-Толстошеєва, Вячеслав Філіпенко презентували свої педагогічні технології. Викладачі напрацювали власний стиль роботи, користуються авторитетом серед колег та здобувачів освіти.
   Широкому загалу були представлені матеріали, що продемонстрували високий рівень професіоналізму педагогів, їх вміння вирішувати завдання професійної діяльності, рівень підготовленості до роботи в умовах дистанційного та змішаного навчання, активності у навчальній та позанавчальній діяльності.
   Цікаві творчі знахідки, кращі зразки своєї педагогічної діяльності педагоги пропонували колегам для ознайомлення і використання в роботі. Вони показали стабільні позитивні результати в розв’язанні актуальних педагогічних проблем, що забезпечуються використанням оригінальних форм, методів, прийомів, засобів навчання та виховання, нових систем навчання, синтез інноваційних форм, методів, прийомів і засобів організації освітнього процесу.
Методист Людмила ГОЙКО