Останні новини

Літературний гурток

 

Керівник гуртка Наталія КОЗОРОЗ   

 

   Основу гуртка створюють  студенти 1-х курсів, що цікавляться зарубіжною літературою. Але  серед членів гуртка є й такі студенти, у яких зацікавленість предметом  відносна. Для таких студентів робота в гуртку слугує поштовхом, що розвиває інтерес як до предмету, так і до творів скарбниці художнього слова.
   Заняття літературного гуртка спрямовані на поглиблення і розширення знань студентів  із зарубіжної літератури, на розвиток навичок літературного аналізу, логічного і критичного мислення, мовного чуття, творчих можливостей студентів.
   Студенти додатково аналізують художні твори, які  вивчаються, висловлюють свої думки з приводу проблем, які піднімаються в них, аналізують характери головних героїв. На заняттях гуртка зарубіжної літератури студенти мають змогу заглибитися в біографію письменників та поетів, висвітлюючи ті аспекти, які вони не встигають розглянути під час аудиторних занять. Наталія Вікторівна також долучає студентів до прекрасного світу поезії, пропонуючи студентам додаткові віршовані твори та проводячи їх детальний аналіз.