mega888

Останні новини

Гурток "Світ фізики"

Керівник гуртка Олена КУРЧЕНКО.

   Робота  гуртка "Світ фізики" спрямована на надання студентам більш глибоких і міцних знань, виховання прагнення до самостійного оволодіння ними, залучення до практичної роботи з лабораторним, демонстраційним та комп’ютерним обладнанням, пошуку шляхів використання фізики на практиці, вміння працювати з новинками преси і літератури в напрямку фізики.
   Форми роботи гуртка різноманітні: це  і проведення експериментальних дослідів, і виготовлення фізичних приладів, і робота з науково-популярною літературою, і організація масових заходів.

   Важливою перевагою роботи  є можливість індивідуального спілкування викладача зі здобувачами освіти. Тому традиційно на заняттях гуртка особлива увага приділяється  задачам. Розв’язуються фізичні задачі зі складу завдань незалежного оцінювання знань з фізики. Студенти розширюють і поглиблюють  знання, підвищують успішність.
   В умовах карантину гурткова робота продовжується  у режимі реального часу в мережі Internet. Студенти  беруть участь в Інтернет-олімпіаді "На Урок" з фізики, квестах, інтелектуальних іграх.