Останні новини

«Свідомий вибір сучасної молоді!»





   Щороку дедалі більше свідомої молоді обирає здоровий спосіб життя, спрямовує свої зусилля на збереження і зміцнення свого здоров’я.

Адже здоров’я є тим чарівним ключем, який відчиняє двері до можливостей: прагнути і досягати, омріювати і здійснювати, розвивати себе, встановлювати орієнтири майбутнього.







 


   Практичним психологом коледжу Бараннік Ю.В. до Всесвітнього дня здоров’я, яке відзначається щорічно 7-го квітня, була проведена інформаційно-просвітницька лекція «Формула здорового способу життя: зберігати, розвивати, відновлювати».
 


   Студенти коледжу, презентуючи свої дослідницькі проекти «Здоров'я набагато більше залежить від наших звичок і харчування, аніж від лікарського мистецтва» та «Всі здорові люди люблять життя» зазначили, що виконання певних правил забезпечує гармонійний розвиток, високу працездатність, духовну рівновагу та здоров’я людини. 
 


   На зустріч був запрошений лікар нарколог  Пісний О.І., який змістовно, доступно, назвавши багато життєвих прикладів, розповів студентам про вплив паління, алкоголю та наркотичних речовин на несформований молодий організм, неусвідомлені дії людини вживання наркотиків. Попередив про шкідливий вплив різних сумішей для паління, застеріг від легковажного ставлення до «легких наркотиків». Особливу увагу лікар звернув на небезпечні наслідки вживання слабоалкогольних напоїв, що дуже часто приводить до підліткового алкоголізму.
   Протягом всієї лекції студенти мали змогу задавати запитання, на які отримували професійні відповіді та коментарі.

Здоров’я -  зусилля волі, а не  спадок або дар.
Ми обираємо світле майбутнє!