mega888

Останні новини

Незалежна країна – вільна людина (виставка до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України)

    Кожен українець знає, що 23 серпня – День Державного прапора, а 24 серпня – День Незалежності України. Ці свята віддзеркалють одвічне прагнення українського народу до єдності, суверенності та самостійності.

   Для українців свобода і гідність завжди були основоположними цінностями. Вони спонукали до боротьби за незалежність.
   Сьогодні незалежність України – запорука вільного розвитку держав і народів Європи і головна перешкода для російського імперіалізму, який намагається політично, економічно та духовно поглинути Україну. Нині в умовах агресії з боку росії ми продовжуємо боротьбу за власну свободу та незалежність. Тож попереду – велика робота. Українська громада має об’єднати зусилля для подальшої розбудови держави, розвитку громадянського суспільства та консолідації нації, відстоювання територіальної цілісності держави.
   Україна – країна неймовірної краси, але з важкою долею. Вона мужньо переносить випробування, коли гинуть мільйони її синів і дочок. І кожен раз встає з колін, виховуючи нові покоління закоханих у рідний край лицарівправди та свободи. Мабуть, найкращим пам'ятником для всіх, хто загинув за Україну, буде наше бажання будувати суверенну, вільну, незалежну державу. Тож усіх нас з Днем Незалежності!
   Бажаємо, щоб небо над головою було завжди ясним і блакитним. Нехай прапор України гордо в'ється на вітрі і наповнює душу патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього, а  свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров'я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях!