Останні події

Форум активної молоді

   24-25 грудня 2022 року активна молодь з усієї України зібралася разом, щоб взяти участь у Молодіжному форумі Зе!Молодіжки «Youth home 2.0», який проходив в м. Суми.
   Зе!Молодіжка – молодіжний політичний рух нового формату з прогресивними поглядами на молодіжну політику. Це креативні молоді люди, що об’єднують ідеї та принципи Президента Володимира Зеленського, які є частиною його команди та прагнуть здобути навички з лідерства, адвокацій, публічних виступів.
   В роботі форуму взяли участь молоді ентузіасти – викладачі та студенти Путивльського педагогічного фахового коледжу.
   На форумі виступили Народний депутат України від партії Слуга Народу Михайло Ананченко, Голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький, лідер Зе!Молодіжки Олександр Савченко, інші члени цього політичного молодіжного об’єднання. Вони розповіли про особливості своєї діяльності в наш складний час, поділилися досвідом з молоддю.
   Учасники заходу поспілкувалися, обговорили молодіжну політику, ознайомилися з презентацією програми «Наш 2023», обмінялися досвідом щодо реалізованих проєктів, взяли участь у інтерактивній грі «По фактам», нетворкінг-сесії «Чим я? Чим мені?». Підіймалося також питання подальшого функціонування нашого навчального закладу. Маємо надію на його позитивне вирішення.
   Дякуємо за підтримку Народному депутата України від партії Слуга Народу Михайлу Ананченку, Голові Сумської обласної військової адміністрації Дмитру Живицькому, депутату Путивльської міської ради, голові фракції Слуга Народу Віталію Федоренку, лідеру Зе!Молодіжки Сумщини Тетяні Сахнюк за неймовірно активні дні разом з Зе!Молодіжкою, отримання позитивного заряду енергії та віри в себе, свої сили.