Останні новини

Гурток "Історичний хаб"

Керівник гуртка Тетяна НАЗАРЕНКО    

   Гурток "Історичний хаб" створений з метою  поглиблення знань студентів з історії України, розвитку навичок пошуково-дослідницької роботи та формування національно-патріотичної свідомості майбутніх педагогів.
   Студенти проводять значну підготовчу роботу до кожного заняття гуртка: готують повідомлення, створюють мультимедійні презентації, переглядають відеофільми, збирають спогади свідків подій тощо.

   Результати своїх досліджень гуртківці презентують на різноманітних заходах, конференціях, конкурсах в коледжі, районі, області.
   Участь у роботі гуртка дозволяє зацікавити студентську молодь перспективою досліджень історії рідного краю, залучити до цієї роботи, навчити цінувати історичні традиції свого народу, створити умови для розкриття потенціалу обдарованих студентів, які мають нахил до творчої роботи та вивчення дисциплін гуманітарного профілю.
   В умовах дистанційного навчання студенти продовжують працювати онлайн, використовуючи можливості платформ Google Classroom та Google Meet. Гуртківці активно долучаються до різноманітних акцій та заходів, беруть участь в Інтернет-олімпіаді "На Урок" з історії, презентують результати своїх краєзнавчих досліджень під час онлайн-конференцій різного рівня.