Останні новини

Плідна зустріч

 
  Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки, це школа, у якій буде приємно навчатись кожному.

   З метою реалізації нового Стандарту початкової освіти, який передбачає, що вчителі розвиватимуть ключові компетентності, відбувся практичний семінар з обміну досвідом викладачів, студентів Путивльського педагогічного коледжу імені С.В.Руднєва та вчителів початкових класів Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 27.









 


   Відкриті уроки з інтегрованих курсів «Я досліджую світ» та української мови і читання у 1-2 класах, які були проведені колегами-сумчанами, засвідчили, що навчання по-новому, де учні опановують знання та набувають навичок через діяльність, дійсно цікаве та корисне. Приємно відзначити, що серед вчителів, які активно впроваджують ідеї нової школи, і наша випускниця 1995 року – Лопатіна Людмила Олександрівна.
 


   Студенти переконалися, що атмосфера співпраці і взаєморозуміння, де прислухаються до думки учнів, вчать критично мислити, дійсно сприяє вихованню відповідальних громадян України. Сподіваємося, що і у подальшому подібні зустрічі сприятимуть підготовці висококваліфікованих спеціалістів, які змінять традиційні підходи до навчання і змісту осіти.
   Ми – за ключові зміни у НУШ.