mega888

Останні події

ЗЕМЛЯ – НАШ РІДНИЙ ДІМ!

   У всьому світі 20 березня прийнято відзначати свято під назвою День Землі.
   Дату проведення свята обрали не випадково: 20 березня - день весняного рівнодення, коли пробуджується природа і починається новий етап її розвитку.
   Мета свята - привернути увагу громадськості до нашого спільного дому - планети Земля, нагадати людям про необхідність дбайливого ставлення до природи і турботу один про одного.  Це свято є приводом зайвий раз замислитися про те, що нас оточує.

   У світі, де проблема збереження навколишнього середовища стає все більш актуальною, ініціативи, спрямовані на підвищення свідомості про екологічні проблеми, набувають особливого значення. У Путивльському педагогічному фаховому коледжі цю місію взяли на себе, організувавши захід до Всесвітнього Дня Землі, що відбувся нещодавно.
   Онлайн - захід, організований викладачем біології Інною Голубковою, був спрямований на підвищення усвідомлення проблем екології серед студентської молоді коледжу. Гаслом заходу було "Діємо разом для нашої планети", що відображало дух спільності та об'єднання у зусиллях зберегти навколишнє середовище.
   Одним із центральних аспектів заходу була дискусія, присвячена екологічним проблемам. Студенти обговорювали питання забруднення повітря та води, енергоефективності, відновлюваної енергії та рециклінгу, що сприяло розумінню та усвідомленню важливості збереження природних ресурсів для майбутніх поколінь.
   Свято День Землі - це символ єдності, усвідомлення, що тільки спільними зусиллями можливо боротися з глобальними екологічними та соціальними проблемами на нашій планеті.

   Бережімо природу та не біймося брати відповідальність на себе, потрібно об’єднуватись і працювати в одному напрямку задля кращого майбутнього!
 

 
 
 
 

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.