mega888

Останні події

НА ВІСТРІ ЧАСУ – БЕЗПЕЧНА ОСВІТА

   Робочий  тиждень у Путивльському педагогічному фаховому коледжі розпочався плановим засіданням педагогічної ради.
   Голова педагогічної ради Світлана Ковальова привітала присутніх  та подякувала за плідну співпрацю у складних умовах сьогодення.
   Пріоритетним питанням навчального процесу наразі є створення безпечного освітнього середовища. Про формування його, а саме: виконання вимог з охорони праці, безпеки життєдіяльності повідомила Тетяна Малецька, заступник директора з навчальної роботи. Логічним продовженням виступу стала доповідь Руслана Манжарова, інженера з охорони праці, про забезпечення відповідних умов праці та навчання в коледжі в умовах змішаної освіти.

   Серед нагальних питань засідання – внутрішній моніторинг результатів навчання здобувачів освіти. Саме він, за словами доповідачки Юлії Стьопочкіної, завідувача відділенням, суттєво впливає на якість освітнього процесу. Вона акцентувала увагу на необхідності систематичного контролю відвідування онлайн-занять та наданні індивідуальних консультацій студентам, які знаходяться в зоні бойових дій та за кордоном  Конкретизували доповідь голови ЦК – Тетяна Назаренко, Наталія Піщікова - щодо різноманітності форм роботи на онлайн-заняттях та контролю знань здобувачів освіти викладачами .
   Про визнання сертифікатів підвищення кваліфікації педагогів коледжу повідомила Людмила Гойко. Вони свідчать про постійне самовдосконалення та підвищення науково- методичного рівня викладачі закладу.
   Наявність сучасних підручників – необхідна умова успішної організації навчального процесу. Про результати конкурсного відбору підручників загальноосвітнього циклу проінформувала Світлана Зайцева, завідувач бібліотекою.
   Безпечне середовище – запорука успішного сучасного навчання. І сокровенне бажання  українця -  перевести стрілки годинника у мирний час. 

 
 
 

 
 
 
 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.