mega888

Останні події

Атестація викладачів коледжу


   Атестація – це підсумок професійної майстерності викладача, демонстрація колективних професійних умінь, це новий етап на шляху до підняття викладацького авторитету серед колег та студентів, змога проявити свої здібності.

   26 березня в коледжі відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії. Йому передував творчий звіт викладачів, що атестуються у 2020-2021 н.р., організований у «атестаційній вітальні», де своїми здобутками ділилися педагоги навчального закладу Козороз Н.В., Раздимахо В.М., Тищенко М.М., презентували досвід роботи, результативність професійної діяльності у міжатестаційний період. Їх педагогічна майстерність – це професійне вміння оптимізувати всі види освітньої діяльності, вдосконалення особистості, що забезпечує високу організацію педагогічного процесу.
   Члени атестаційної комісії проаналізували роботи кожного викладача, увесь комплекс його педагогічної праці, сукупність форм, методів і прийомів, властивих діяльності педагога, які дають змогу отримувати високі результати у навчанні та вихованні студентів.
   Атестація – це і свято великої, щедрої, доброї викладацької душі, свято творчості викладача. Тож вітаємо зі святом наших педагогів.
   Бажаємо вам, дорогі колеги, творчих успіхів на святій і нелегкій викладацькій ниві, талановитих і вдячних студентів, справжніх продовжувачів вашої справи.