mega888

Останні події

ПРАГНУ – ДОСЯГАЮ!

   Відповідно до рішення студентської ради Путивльського педагогічного фахового коледжу імені С. В. Руднєва від 11.04.2022 р. №6 вибори Голови студентської ради було відтерміновано до початку 2022/2023 навчального року.
   Вже з перших вересневих днів претенденти на керівний пост почали подавати заяви для реєстрації та подальшої участі у виборах Голови студради.

   Вибори відбулися 28.09.2022 р. на спеціально створеному  сайті https://sites.google.com/view/vyboru-golovu-stydrada-ppk/головна-сторінка, де всі кандидати презентували свої агітаційні матеріали – передвиборчі програми та відеопрезентації. На цьому ж сайті 28 вересня з 12:00 до 17:00 тривало голосування у гугл-формі, де студенти могли віддати свій голос з корпоративних аккаунтів.
   На посаду Голови студентської ради  заявки подали вісім кандидатів. Боротьба була запеклою, бо всі претендентки гідні високої посади. З великим відривом від своїх конкуренток, з результатом 30,4%, перемогу у виборчих перегонах отримала Євгенія ТКАЧОВА, студентка 2 курсу спеціальності Дошкільна освіта.
   Щиро вітаємо Євгенію та бажаємо їй наснаги, нових креативних ідей та звершень на цій посаді!

 

Обираємо відповідально-голосуємо чесно!

Культорганізатор Світлана РЕДВАНСЬКА,
студрада