mega888

Останні події

ПОШУК ДІЄВИХ СПОСОБІВ ПІДТРИМКИ СТУДЕНТІВ

   Кінець семестру – один із найвідповідальніших періодів у навчанні студентів. Наразі пріоритетним завданням наставників академічних груп є допомога здобувачам освіти у менеджменті та моніторингу їхнього навчального процесу. 
   Заступник директора з навчальної роботи, завідувач відділенням та ментори студентських груп коледжу зібралися на чергове засідання методичної комісії класних керівників для обговорення попередніх результатів семестру та шляхів мотивації студентів у якомога кращих показниках. 
   Одним із нагальних питань зібрання було працевлаштування майбутніх фахівців, які закінчують навчання в коледжі цього навчального року.
   Учасники наради не оминули такого актуального питання сьогодення, як безпекова складова, від якої залежить ментальне здоров’я здобувачів освіти та викладачів. Соціальний педагог коледжу ознайомила учасників зібрання зі всеукраїнською програмою ментального здоров’я «Ти як?», яка створена за ініціативою першої леді Олени Зеленської.  Програма покликана започаткувати систему сервісів і послуг, які зможуть різними способами та дієвими механізмами підтримувати українців у складні часи повномасштабної війни.
   Наставники груп вийшли із зібрання, озброєні новими дієвими способами підтримки студентів на освітянському фронті.
Голова методичної комісії класних керівників Наталія КИСЛА