mega888

ВДОСКОНАЛЮЙ АНГЛІЙСЬКУ З «GREENWICH PRO»

   Вже традиційно з метою перевірки рівня володіння англійською мовою та вдосконалення  здобутих знань студенти коледжу беруть участь у різних конкурсах.  
   Цьогоріч у жовтні, незважаючи на складні умови сьогодення, центр творчих ініціатив «Clever» організував IV Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Greenwich PRO» для здобувачів освіти фахових передвищих, професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ р.а.
   5 жовтня 2023 року викладачі англійської мови Кисла Н. В. та Мироненко Т. О. сприяли участі студентів коледжу у  конкурсі. Завдання, запропоновані для виконання, були цікавими і доступними знавцям англійської мови різного рівня підготовки, містили багато запитань щодо перевірки рівня сформованості лінгвосоціокультурної компетенції.
    Щиро вітаємо Анастасію Миненко (1-Є) з отриманням «Золотого сертифіката», Івана Бурнакова (1-А) з отриманням «Срібного сертифіката», Тетяну Загребельну, Софію Білоцерковську, Валерію Чаус, Дарину Капіну (1-А) з отриманням «Сертифіката учасника».
   Разом із сертифікатами усі учасники конкурсу одержали  набори подарунків від центру, які стануть у пригоді задля самовдосконалення англійської мови.
   Бажаємо не зупинятися на досягнутому і прагнути нових звершень!