mega888

Педагогічна рада в умовах воєнного стану



   В умовах воєнного стану проведення нарад, а особливо педагогічних, є обов’язковою умовою функціонування закладу. Сьогодні, як ніколи важливим є обговорення професійних проблем задля їх вирішення і подолання.

   27.04.2022 року педагогічний колектив нашого закладу зібрався на черговій педраді онлайн. Розпочала її Голова педагогічної ради Зоя МАТВІЄНКО, яка звернулася до колективу зі словами вдячності та підтримки у такий важкий для України час.
   Проблеми дистанційного навчання під час воєнного стану та шляхи їх подолання, стан охорони праці та безпеки життєдіяльності освітнього процесу в даний період, особливості профорієнтаційної роботи в умовах воєнного стану – такі питання розглядалися на засіданні ради.
   Заступник директора з навчальної роботи Тетяна МАЛЕЦЬКА акцентувала увагу викладачів на проблемах організації навчального процесу в умовах дистанційного навчання. Особливо звернула увагу на психологічну підтримку під час освітнього процесу, зокрема про дотримання стану охорони праці та безпеки життєдіяльності освітнього процесу в даний період.
  Володимир ГОЛУБКОВ виступив з презентацією щодо дотримання санітарних вимог під час проведення онлайн-занять.
   Всі викладачі зазначили готовність навчального закладу до дистанційного навчання, але, оскільки введення воєнного стану в Україні внесло свої корективи в життя та освітній процес, було наголошено на необхідності надання психологічної допомоги учасникам освітнього процесу.
   Незважаючи на воєнний стан, профорієнтаційна робота залишається нагальним питанням коледжу. Відповідальний секретар приймальної комісії Юлія БЄЛАНОВА акцентувала увагу на змінах, які відбудуться у вступній кампанії 2022 року.

  З даних питань були ухвалені відповідні рішення.


Заступник директора з навчальної роботи Тетяна МАЛЕЦЬКА