mega888

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНОЇ РАДИ

   20 березня 2023 року під головуванням директора коледжу Світлани Ковальової пройшло чергове засідання адміністративної ради закладу, на якому проаналізований стан готовності педагогічних працівників до атестації, розглянуті актуальні питання щодо підготовки здобувачів освіти до складання національного мультипредметного тесту у 2023 році, організації захисту курсових робіт з урахуванням вимог до дистанційного та змішаного навчання.
   В обговоренні питань взяла участь Людмила Гойко, методист коледжу, яка розповіла про особливості атестації педагогів у 2022/2023 навчальному році, зупинилась на системі заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання педагогічної діяльності викладачів.
   Про особливості складання здобувачами освіти національного мультипредметного тесту в цьому році розповіла завідувач відділенням Юлія Стьопочкіна. 
   Заступник директора з навчальної роботи Тетяна Малецька, голови циклових комісій звернули увагу на якісну підготовку та організацію захисту курсових робіт здобувачами освіти в поточному навчальному році.
    Підсумовуючи, очільниця закладу Світлана Ковальова акцентувала увагу на найважливіших питання освітнього процесу в сучасних умовах: важливість контролю за проведенням навчальних занять в дистанційному та змішаному форматі, моніторингу перебування студентів за межами нашої держави, тісній співпраці з ними та колегами.
   Учасники засідання прийняли відповідні рішення.

 
Методист Людмила ГОЙКО