mega888

МОЛОДЬ ТВОРИТЬ ІСТОРІЮ ВЖЕ СЬОГОДНІ!

Молодь творить історію вже сьогодні!
Майбутнє - у наших руках
Від взаємодії до лідерства
Спільними зусиллями - до успішного самоврядування
Ми - сильні! Ми – єдині! Ми переможемо!
   Студенти –  юна інтелектуальна еліта, а навчання – це перший ступінь становлення молодого покоління як професіоналів. Студентська родина Путивльського педагогічного фахового коледжу є беззаперечно талановитою, креативною, з натхненними представниками найпрогресивнішої частини суспільства!
   Мрія кожного студента відчувати себе керівником та розуміти, як  керувати навчальним  закладом. Щороку мрії здійснюються саме в нас!  Якщо ви думаєте, що це все тільки формальність, то ви помиляєтесь. Саме під час проведення традиційного Тижня студентського самоврядування до Міжнародного дня студентів в нашому закладі здобувачі освіти мають право приймати рішення та уповноважені давати накази та розпорядження підлеглим структурним підрозділам. 
   Цього року активні студенти знову взяли на себе обов'язки адміністрації коледжу та вирішували поточні питання в змішаному форматі. Але це не стало перешкодою для дублерів - вони змогли відновідально, креативно спланувати робочий тиждень та отримали новий досвід і яскраві враження, відмінно впоравшись зі своїми обов’язками! А на підсумковій конференції студенти відверто зізналися, що бути керівником досить важко, адже процес вимагає повної самовіддачі. 
   Бажаємо успіхів, натхнення й невичерпних творчих і професійних ідей всім учасникам тижня студентського самоврядування!
 Шановні наші студенти!  
Пам’ятайте, ви – майбутнє і надія країни!  
Ми пишаємося вами!