Спортивно-патріотичне виховання

   Державна політика у сфері національно-патріотичного виховання потребує постійного удосконалення з урахуванням потреб і викликів що стоять перед педагогічним коледжом. Зв’язку з цим предметно-циклова комісія фізичного виховання   провела 03.06.21 запланований захід спортивно-військової гри «Літній рейд».    У заході взяли участь студенти 1-3 курсів, викладачі фізичного виховання та Захисту України.

 

   Студенти з задоволенням приймали участь у спортивних змаганнях з адміністрацію коледжу В.о. директора Ковальовою С.А., заступником директора з навчальної роботи Малецькою Т.В. та заступником директора з виховної роботи Вороніною Л.О.
   Було сформовано 3 команди. На першій станції марш-кидок приймали участь  юнаки та  дівчата. Краще інших справилась команда капітана Ковальова Єгора.
   В конкурсі шифровка команди отримали по 1 очку.
   На станції снайпери кращими виявилась команда капітана Овсянко Андрія.
   Проводячи конкурс Плац студенти показали непогану стройову підготовку і всі отримали однакову кількість очок.
   На станції Медчастина викладач Захисту України Черв’яцова Л.О запропонувала студентам питання та виконання практичних навичок при наданні першої медичної допомоги і студенти з завданням справились і отримали однакові високі результати.
   В конкурсі Вогник краще інших справилась команда капітана Працкова Павла. Переходячи від станції до станції студенти набували досвіду у військовій підготовці.
   На станції Ерудіти студентам були запропоновані питання з військової зброї і студенти з цим завданням справились і показали гарні знання.
   Викладач фізичного виховання Декунов С.В. підготував для студентів конкурс секретний пакет, де студенти повинні були за компасом знайти секретний пакет. Краще інших з цим завданням впоралась команда Овсянко Андрія. І на останній станції полоса перешкод командам потрібно було  пройти 3 туристичних етапа. Першими подолала етап команда Овсянко Андрія.
   Підводячи підсумки спортивно-військової гри «Літний рейд» набравши 15 очок 1 місце зайняла команда Працкова Павла поступившись   одне  очко 2 місце зайняла команда Овсянка Андрія і 3 місце зайняла команда Ковальова Єгора.
   Від студентського профспілкового комітету команди отримали солодкі призи.
   Спортивно-військова гра показала, що студенти знають теорію предмету Захист України,  володіють практичними уміннями та навичками військової підготовки.
   7 червня на військовому полігоні студенти коледжу в м. Глухів покажуть непогані результати зі стрільби з автомата АК.
 

Керівник фізичного виховання
Осадчий В.І.