mega888

Останні події

НА КОНТРОЛІ – ОЦІНЮВАННЯ РІВНЯ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

   Система навчання у фаховому передвищому навчальному закладі – багатогранний процес, який складається з ряду взаємопов’язаних елементів. Серед них важливе місце посідає контроль знань, тобто організація зворотного зв’язку як засобу управління освітнім процесом. Це особливо актуальним є зараз, під час проведення змішаного навчання.
   Засвоєння змісту навчання студентами в коледжі здійснюється за єдиною шкалою та критеріями оцінювання, що визначені  для фахових передвищих навчальних закладів. Вони є  прозорими як для педагогічних працівників, так і для здобувачів освіти.

   Оцінюванню результатів навчальних досягнень студентів було присвячене чергове засідання Школи удосконалення педагогічної майстерності, в ході якого заступник директора з навчальної роботи Тетяна Малецька ознайомила молодих колег з особливостями системи оцінювання якості освіти студентів коледжу, проаналізувала критерії оцінювання знань і умінь здобувачів освіти.
   Про особливості 12-бальної та 4-бальної шкали оцінювання навчальних досягнень вихованців розповіли методист Людмила Гойко та наставник молодих педагогів, викладач математики Тетяна Карпець.
   Завідувач відділення Юлія Стьопочкіна провела методичний семінар «Ефективні форми і методи контролю навчальних досягнень студентів під час змішаного навчання в умовах воєнного стану».
   Проведене заняття – ще одна із сходинок професійного зростання молодих педагогів.
 

Методист Людмила ГОЙКО
 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.