mega888

Останні події

ЗАВЖДИ ПОРУЧ

   Здобувачі освіти наразі навчаються в дуже непростих умовах, які диктує сьогодення. Завдання наставників академічних груп полягає у тому, щоб надавати інформаційну, психологічну, консультаційну підтримку, а також здійснювати виховний процес у своїх групах.
   24/7 керівники груп перебувають на зв’язку зі студентами, які в будь-яку хвилину можуть звернутися до свого наставника за порадою, інформацією, підтримкою як щодо навчання, так і щодо життєвих обставин, в яких опинилися здобувачі освіти.
   23 січня відбувся педагогічний консиліум наставників академічних груп. На початку засідання були окреслені напрямки виховного процесу на другий семестр та  узагальнена його нормативно-правова база.
   Психолог коледжу Юлія Бараннік надала дієві поради, посилання для здійснення психологічної підтримки здобувачів освіти.

   Ірина Подшивайлова, соціальний педагог коледжу, розповіла про психологічну та матеріальну підтримку внутрішньо переміщених осіб. Керівники груп висунули свої пропозиції щодо подальшої підтримки здобувачів освіти цієї категорії.
Інженер з техніки безпеки Руслан Манжаров ознайомив присутніх з алгоритмом дій у разі нападу або ризику нападу на заклад освіти.
   Подібні консиліуми дозволяють виробляти найефективніші способи виховання та підтримки студентів, приймати колегіальні рішення, ділитися досвідом. В єдності наша сила!

Разом до Перемоги!





Голова методичної комісії класних керівників: Наталія КИСЛА

 

 

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.