mega888

Останні події

ТВОРЕННЯ, ЗАПРОВАДЖЕННЯ, ПОШИРЕННЯ НОВИХ ІДЕЙ, ЗАСОБІВ, ТЕХНОЛОГІІЙ

   25 січня 2024 року відбулося чергове засідання методичної ради коледжу, на якому обговорювалися  актуальні питання освітнього процесу.
   Важливим на часі стає викладання оновленого  предмету «Захист України». В коледжі  цій дисципліні приділяється особлива увага, адже  необхідно надати здобувачам освіти ґрунтовні знання та уміння для оборони країни, навчити їх діяти в надзвичайних ситуаціях.
   Майстер-клас з предмету «Захист України» для присутніх був проведений викладачем Захисту України Миколою Осадчим. Педагог  розповів про використання інтерактивних платформ для залучення студентів до ефективної роботи на занятті. Реальні приклади підтверджували успіх інноваційних підходів при вивченні дисципліни та адаптації її до нових реалій навчання.

 

   Керівник методичного об’єднання практики Ірина Стародубцева  поділася досвідом щодо використання  найкращих практик, які дозволяють студентам отримувати необхідні фахові компетенції в ході формування громадянської культури в Новій українській школі. Педагог презентувала можливість використання віртуальних практик, онлайн-симуляцій, кейсів та інших інтерактивних засобів для забезпечення ефективного процесу проходження виробничої практики  здобувачами освіти в початковій школі.

   Методист коледжу Людмила Гойко презентувала траєкторію професійного розвитку педагога, надала поради викладачам, що атестуються,  щодо підготовки презентації власного досвіду.


   Практичний психолог коледжу Юлія Бараннік підготувала  практичні поради щодо недопущення мобінгу серед педагогічних працівників, акцентувала увагу на стратегії збереження здорового клімату в колективі, психологічного здоров’я викладачів, впровадження програм підтримки та розвитку системи взаємодопомоги у спільному освітньому середовищі.

   Методична рада стала важливим кроком у напрямку удосконалення освітнього процесу в умовах складних викликів сьогодення.  Педагоги закладу  впевнені, що лише через спільні зусилля та інновації можливо досягти високого рівня освіти. 

 

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.