mega888

Останні події

«БІЙ ПІД КРУТАМИ – БІЙ ЗА МАЙБУТНЄ!»

І пам'яті свічка горить не згаса
І 300 сердець - наша гордість, краса.
Під Крутами квіти, "Реквієм" спів...

Пам’ятай, Україно, патріотів синів!

   29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Здавалося б, минуло так багато років з того часу, а тема боротьби за незалежність рідної країни і досі гостра й актуальна для нас.

    Знають та пам’ятають про  подвиг молодих українців під Крутами  студенти Путивльського педагогічного фахового коледжу імені С. В. Руднєва. Виховна година «Бій під Крутами  - бій за майбутнє!», яку підготувала студентка 3 – А курсу Безверха Анна була присвячена вшануванню пам’яті Героям Крут.
   Продемонстровані презентація та відеоматеріали занурили запрошених на захід у далекий січень 1918 року, коли й відбулися ці страшні, криваві й болючі для українців події...
   Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих героїв, які далекого січневого ранку заступили собою шлях ворогам на Київ, усіх загиблих за свободу та незалежність України.
   Роки незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулася як держава, здатна утверджувати демократичні цінності, відстоювати свободу та гідність, захищати свій суверенітет і цілісність.
   Сміливість та жертовність героїв Крут зробили їх прикладом для сучасних та майбутніх поколінь захисників України.

Слава героям Крут! Героям Слава!

Член студентської ради коледжу Анна Безверха

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.