mega888

Останні події

ПЛІДНА СПІВПРАЦЯ (ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ)

     Допомога, порада, співчуття, розуміння та підтримка – це те, чого завжди потребують люди у непростих життєвих обставинах.
   Під час війни соціальне становище громадян значно погіршилося, багато з них опинилися в ситуації, в якій ніколи до цього не були (втратили майно, житло, роботу, документи, залишилися без засобів існування, необхідного догляду чи підтримки, переїхали до іншого більш безпечного міста і місця проживання або ж залишилися на території ведення бойових дій).
   Саме працівники соціальної сфери допомагають найбільш беззахисним і найбільш вразливим категоріям.
   На зустрічі «Соціальний захист в умовах воєнного стану» з представником ТГ Путивльського відділу соціального захисту  Вітою ВАЛЬКОВОЮ студенти спеціальності «Соціальна робота» дізналися про соціальні послуги, які надаються в умовах воєнного стану.

   Фахівчиня звернула увагу, які з них є базовими елементами соціального захисту населення, які спрямовані на подолання чи мінімізацію складних життєвих обставин. Наразі, щоб підтримати вразливі верстви населення, місцеві органи влади змушені діяти екстрено і кризово, залучати волонтерів та благодійні організації.
   Зустрічі такого рівня особливо актуальні саме зараз. Тож щиро дякуємо працівниками соціального захисту за плідну співпрацю.





 

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.