mega888

Останні події

БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ - ВАЖЛИВИЙ АСПЕКТ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

   6 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Метою Дня безпечного Інтернету є поширення знань про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій.
   З цієї нагоди викладачем інформатики Володимиром Голубковим проведено виховне заняття з кібербезпеки «Безпека в Інтернеті». Метою заходу було підвищити обізнаність студентів з питань безпеки та відповідальності в онлайн-середовищі, а також розвивати їхні цифрові компетенції. Студенти дізнались про основні загрози та виклики, які можуть виникати в Інтернеті, такі як кібербулінг, інформаційні маніпуляції, інтернет-залежність, спам, фішинг тощо. Здобувачі освіти отримали корисні поради та рекомендації, як запобігати та протидіяти таким ситуаціям, а також, де шукати допомогу та підтримку в разі потреби.

Під час заходу було проведено інтерактивні вправи та дискусії, в яких здобувачі освіти могли поділитися своїми думками та досвідом використання Інтернету, висловити побажання та пропозиції щодо покращення онлайн-безпеки.



 


 

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.