mega888

Останні події

МУЗИКА МОЖЕ БУТИ ЗБРОЄЮ

   Музика завжди була важливим компонентом української культури та ідентичності, української історії та свідомості. Українські пісні відображають історію, народні звичаї та традиції, є засобом вираження національної гордості та духовної згуртованості.
   І, звичайно ж, музика завжди була і є невід’ємною частиною української визвольної боротьби. За свою історію наш народ пережив багато періодів боротьби за свободу та незалежність, і в кожному з них музика займала особливе місце.
   Українці завжди жили з піснею на устах, вірили в майбутнє своєї країни та прагнули до вільного та незалежного життя. Саме тому, – українська пісня відображає ті цінності, що є в серці кожного, хто зве себе українцем.
   9 лютого у Путивльському педагогічному фаховому коледжі імені С. В. Руднєва відбувся музично-виховний захід «Музика може бути зброєю» для студентів 1 курсів і викладачів.

   Присутні поринули у світ патріотичної пісні, що надихає наших воїнів на передовій і є символом національної гідності та боротьби за свободу.
   Пісні надають нашим захисникам силу та мотивацію у важкі моменти, додають їм віри в перемогу та в щасливе майбутнє України, а також вражають своєю силою та емоційністю, а їхні тексти мають глибокий зміст та символіку. Вони об’єднують нас і допомагають висловлювати наші почуття та емоції на шляху до перемоги.
   Пісня завжди була і є поруч з українцями хоч у складні, хоч у радісні часи.Тож нехай музика стане для нас зброєю, що допоможе зміцнити внутрішню силу та пробудить в нас духовну солідарність. Нехай живе українська пісня!


 Викладач музичних дисциплін Яна ЧУРОЧКІНА

 

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.