mega888

Останні події

НАРАДА З ПИТАНЬ АКРЕДИТАЦІЇ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ»

   В коледжі відбулася нарада з питань акредитації освітньо – професійної програми  «Фізична культура і спорт».
   Нова модель акредитації має стати одним з головних інструментів впливу на якість фахової передвищої освіти в Україні, що дозволить закладам впроваджувати якісні та конкурентоспроможні освітні програми, краще орієнтуватися випускникам шкіл під час вибору закладу освіти.
   Під час зустрічі викладачі розглянули нові підходи щодо акредитації освітньо – професійної програми. Зверталась увага на важливість розгляду нормативних документів, відповідність навчальних планів і освітніх програм, внесення змін до положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти а також проведення циклу заходів для здобувачів освіти з академічної доброчесності, врахування відгуків та рецензій роботодавців.

   Учасники наради обговорили також низку питань, пов’язаних з роботою групи забезпечення роботи над освітньою програмою, оформлення документів для акредитації, підготовки самоаналізу.
   Педагоги  відзначили, що  необхідно максимально мобілізувати потенціал навчального закладу аби існуюча освітньо – професійна програма отримала відповідний сертифікат про акредитацію. Запорукою успішного її проходження  має стати відповідальна і кропітка робота всього педагогічного колективу у цьому напрямку.
 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.