mega888

Останні події

ВПЕВНЕНО У МАЙБУТНЄ! (звітна конференція з переддипломної практики)

   Переддипломна практика - невід’ємна складова освітнього процесу, що дає можливість продемонструвати власні педагогічні здібності у нових освітніх реаліях.
   21 лютого відбулася звітна онлайн-конференція з переддипломної педагогічної практики студентів спеціальності 013 Початкова освіта, де було узагальнено результати проходження практики з огляду компетентнісного підходу до підготовки майбутніх педагогів.
   Із вдячністю та щирими емоціями ділилися враженнями та здобутками з присутніми студенти Анна Івченко, Кристина Черненко, Максим Луценко, Анастасія Колесник та Анна Стельмашова. Виступи учасників конференції було проілюстровано індивідуальними презентаціями. Здобувачі освіти зазначили, що під час проходження переддипломної практики вкотре впевнилися, що зробили правильний вибір майбутньої професії.

   Викладачі-керівники підгруп відзначили, що переддипломна практика є важливим етапом у професійному розвитку майбутніх фахівців, адже допомагає здобути практичний досвід педагогічної діяльності та дає відповіді на практично зумовлені питання. Вони подякували студентам за  креативність, творчість та відданість обраному фаху.


 









Керівник методичної комісії керівників практики Ірина СТАРОДУБЦЕВА

 
 
 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.