mega888

Останні події

ПОДАЛЬШИХ ПРОФЕСІЙНИХ ЗВЕРШЕНЬ!

   22 лютого успішно пройшов захист переддипломної практики здобувачів освіти 4 курсу спеціальності 017 Фізична культура і спорт. За результатами її проходження відбулася звітна онлайн-конференція на платформі Google Meet.
   На зустрічі були присутніми керівники від баз практик: вчителі фізичної культури Путивльського ліцею №1 ім. Р. Руднєва В’ячеслав Шахов та Путивльського ліцею №2 ім. Г.Я. Базими Тетяна Калашнікова. Під час обговорення вони надали високу оцінку особистісним якостям студентів та відмітили їхню зацікавленість в професійному зростанні.  Тетяна Василівна подякувала практикантам й зазначила, що завдання  виконані досить на високому рівні, а  це говорить про професійний і серйозний підхід студентів  до майбутньої професії. В'ячеслав Вікторович зазначив, що приємно вражений роботою студентів під час практики, вони відчули атмосферу  майбутньої роботи вчителя, а також  ознайомитися з вимогами професійної діяльності. Всі завдання були успішно виконані.

   Класний керівник Артем Фатеєв повідомив, що більшість отриманих результатів говорять про  достатній, і навіть високий, рівень підготовки студентів та їхню професійну спрямованість; саме такий підхід до роботи дає можливість досягнути високого професійного зростання та зайняти  конкурентоспроможне місце на  ринку праці.
   На зустрічі студенти поділилися своїми успіхами, очікуваннями й враженнями від отриманого досвіду під час практики, яка проходила в різних типах освітніх закладів: гімназіях, ліцеях, – які відповідають вимогам програми практики, мають необхідну навчально-матеріальну та методичну базу і кваліфіковані педагогічні кадри.
   Вони залишили свої позитивні відгуки:
   «Щиро вдячна своїм наставникам та керівникам за можливість у такий складний час навчатись новому, набиратись безцінного досвіду. Ця практика дала можливість поглибити, застосувати та закріпити отримані знання та перевірити власні фізичні можливості. Під час проведення уроків цікаво було спостерігати за поведінкою дітей: вони виснажуються від дистанційного навчання, але я бачила в їхніх очах віру, що скоро все стане на свої місця, і вони відчують, що таке вчитись, працювати над собою. Дякую, що мала можливість краще познайомитися з учнями та налагодити доброзичливі стосунки. Зараз я впевнена у виборі своєї професії.» (Валерія Фастовець, студентка 4-Д курсу).
   «Переддипломну практику я проходив у Реутинській гімназії Кролевецької міської ради. Це дало мені можливість набути власний педагогічний досвід, здобути нові знання у сфері роботи з учнями та засвоїти основні правила оформлення шкільної документації. На уроках всі дітки активно працювали, сумлінно виконували ЗРВ, уважно вислуховували мої пояснення під час заняття, а особливо коментарі щодо отриманих ними похвал. Всі учні були готові до уроків, одягнуті в спортивний одяг, у змінному взутті, спортивний інвентар присутній, хороший настрій забезпечений. Приємною несподіванкою стала прощальна зустріч, яку ініціювали учні щоб висловити вдячність за проведений разом час»(Артем Усенко, студент 4-Д курсу).
   «Переддипломну практику мені пощастило проходити у ліцеї, випускником якого я є, тож відразу вдалося знайти спільну мову з педагогічним колективом та з учнями.  Дуже радий був співпрацювати з вчителями, які свого часу мене навчали. Тепер ія зміг проявити себе в ролі вчителя та ознайомився зі шкільною документацією.  Цей досвід надзвичайно важливий для мого професійного майбутнього»   (Станіслав Попко, студент 4-Д курсу).
   Шкода, що у воєнний час, є багато факторів, які відображаються на  якості та організації освітньої діяльності,  проте викладачі коледжу та керівники від баз практики докладають всі зусилля для того, щоб вона пройшла успішно, враховують обставини студентів  під час організації.
   Дякуємо за співпрацю базам практик, радіємо успіхам наших  здобувачів освіти і бажаємо  їм подальших професійних звершень!







 

Керівник методичної комісії керівників практики Ірина СТАРОДУБЦЕВА

 
 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.